Lucka 20 – Razta IWH – Julkalendern 2014

Min tag är många men den jag jobbar på och utveklar mest just nu är RAZTA IWH. Den valdes utifrån min tidigare fascination för -och fördjupning av rastafrikulturen. Rastafari handlar mycket om att sprida ett budskap och det gör jag via min tag. Passar också bra med tanke på att måla för mig är ett sätt att få en paus, man rastar helt enkelt :)

IMG_1698

Back in the days var då man skulle ha skippat drogerna och målat mer. När man ändå inte visste nått om konsekvenserna. Till dig som är i början av dina days. Fack va dom säger, man lär sig på vägen.

IMG_1487

Graffiti betyder allt för mig. En hörnsten för och inkörsporten till den stora världen som kallas konst. Jag är dyslektiker så när andra barn rita hästar och hundar eller va fan det nu kunde va så ritar jag bokstäver för det var det som förbryllade och fascinerade mig.

 

IMG_0333

Vill tacka den graffitimålare som såg mig och förklarade att det var graffiti jag ritade. Big up KOMA IWH.

 

resturang kvarnen

Om 10 år är jag heltidskonstnär och fortsätter att utväcklas och experimenterar. Hoppas på att graffiti har en given plats i det offentliga rummet som gör att städer utvecklas, förändras och rör på sig.

 

Graffitimålaren
Puss och Kram och God Jul! / Razta