Lucka 7 – Bless – Julkalendern 2014

Kalender (1)

Min tag påminner om mitt efternamn som är Blom. Min familj är helt galen och dom är esteter hela högen. Jag bär stolt mitt efternamn lika så med min tag. Men hur tänkte jag med bokstaven S? Svåra bokstäver att skriva och självklart ska jag ha två.. Haha allt ska inte vara lätt heller! Jag kallas även för Queen B ibland vilket jag tycker är jävligt fränt.

Kalender (3)

Min skolgång har varit riktigt tuff. Jag har rent ut sagt fuskat mig igenom hela skolan och jag vettefan hur jag ens lyckades ta studenten. Jag har dyslexi och fick inte det först på papper förrns i slutet på gymnasiet. Så för att kunna koncentrera mig på lektionerna under alla år skissade jag men läraren slet sönder mina skisser framför ögonen på mig och därför vart jag istället en bråkstake. Oförstådd och arg. Men i dyslexi-testet fick jag även veta att jag har ett genialiskt bildminne. Det ni!

 

Kalender (4)

 

Caps och cans är som ett frukostbord. Mycket att välja mellan men jag använder bara MTN 94 pga det låga trycket. Jag försöker mest jobba med detaljer och därför är MTN 94 lättast att jobba med. Plus att dom luktar så stans gott! Jag tar doften som mitt lördagsgodis. Favoritfärg – MTN 94 Beryl Green.

 

Kalender (5)

 

Om 10 år är min graff lika skarp som mina skisser. Om inte bättre. Det är målet och jag vet att jag kommer komma dit. Om 10 år bor jag även på landet där jag odlar min egen mat, har en fet ateljé och natur runtomkring mig. Jag är inte så mycket för trafik och storstäder, mitt huvud pallar inte med det.

Kalender (2)

Till alla er som läser som är nybörjare. Skit i vad alla säger. Det är då det händer. Och även till er andra, julen är en fantastiskt tid förutom all hets med paket och skit. Men skippa alkoholen för barnens skull.

 

/Bless